Image

QUICK CONTACT

Despre noi

Oferim servicii de consultanță în marketing și media

MISIUNE

Misiunea noastră este aceea de a oferi servicii de consultanță integrate în marketing și media partenerilor noștri Business, propunând soluții inovative, eficiente și eficace, pentru a crea plus-valoare companiilor naționale și internaționale. BOOM Media & Marketing Agency urmărește îmbunătățirea procesului de comunicare al brandurilor sub o formă strategică, planificată metodic, pe baza obiectivelor de marketing și de afaceri stabilite de client.

VIZIUNE

BOOM Agency își propune să dezvolte și să implementeze soluții de comunicare integrată de marketing inovative pentru a veni în întâmpinarea nevoilor în continuă schimbare ale partenerilor săi, prin proiectarea și dezvoltarea unor produse de comunicare creative. Acordăm o atenție deosebită fiecărei etape a campaniilor de marketing pe care le propunem, plecând de la analiza micromediul și marcomediului de marketing, a pieței pe care activează brandul, a publicului țintă – fundamentându-ne deciziile pe cercetări de marketing riguros proiectate. Strategiile de comunicare integrată de marketing pe care le concepem sunt creative și eficiente în atingerea obiectivelor stabilite. Întotdeauna măsurăm îndeplinirea obiectivelor propuse utilizând indicatori obiectivi deoarece considerăm că este datoria noastră să-i demonstrăm clientului că suntem cei mai buni. De asemenea, credem în dezvoltarea unor relații armonioase cu toate categoriile de stakeholderi (parteneri, angajați, autorități publice, ONG-uri etc.) ale companiei și în rolul nostru pozitiv ca vector de comunicare în sfera publică.

VALORI

Prin abordarea noastră integrată, le oferim clienților soluții optime pentru a comunica eficient și eficace cu stakeholderii lor, în vederea construirii unor branduri puternice care să ducă la creșterea afacerilor lor. Indiferent dacă este nevoie de un singur serviciu sau de un mix integrat de comunicare de marketing, deținem know-how-ul pentru a genera plus-valoare partenerilor noștri. În activitatea noastră suntem ghidați de următoarele valori:

Profesionalism

Suntem profesioniști în tot ceea ce facem. Ne asumăm cu responsabilitate task-urile și justificăm fiecare invesțiție din bugetul campaniei. Soluțiile propuse de noi urmăresc să îndeplinească atât obiectivele de comunicare, cât și pe cele de marketing ale companiilor partenere.

Integritate

Suntem onești în relația cu partenerii noștri și ne asumăm deciziile strategice pe care le luăm. Nu promitem rezultate imposibile, dar tot ce promitem realizăm. Respectăm regulile proprii și cele impuse de societate.

Creativitate

Concepem soluții creative pentru nevoile clienților. Suntem pregătiți să oferim partenerilor nostri servicii integrate de comunicare, de la strategii de brand și creație până la producție, dezvoltare și implementare.

Responsabilitate

Suntem serioși, dedicați și updatați cu tot ce se întâmplă în industria creativă, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții. Produsele și serviciile oferite de BOOM Agency au calitatea superioară deoarece vizează excelența. Considerăm că fiecare dintre noi este responsabili pentru calitatea serviciilor oferite clienților noștri.

Satisfactie pentru client

În centrul activității noastre se află preocuparea permanent pentru satisfacția clienților noștri. În acest sens, încercăm să depășim așteptările partenerilor noștri prin servicii de calitate, livrate la timp, conform planificării stabilite de comun acord.

Main menu